Oppdatert fredag 9.2.2024

Siste vinterbilder - så langt..

Kong Vinters maske..

EIeren av denne bilen ‹‹sitter inne›› når Austevollnytt fotograferer. Han kommer etterhvert krypende ut og kan forklare at hans BMW M4 med 3 liters motor - og piggdekk (!), egentlig en banebil, har vært parkert på stedet i noen dager. Og nettopp avmøntret fra en laksebåt blir det å varme opp kjærren, og få vekk snøen. Med bare fingre går måkingen trått, men vi kommer til med kost og spade. Det hjelper, og vips er racerbilen klar for kommunens mange autobaner..

(8.2.2024)

Innmåket banebil..

Til forsiden Austevollnytt.noAustfront.htmlAustfront.htmlshapeimage_1_link_0

Bosshenting med kjettinger!

Bossbilene er skodd med kjettinger når det laver ned som værst. I alle fall på ene akslingen slik som innfeldt bilde viser.

(8.2.2024)

Hvite tak i Kvalvåg

Alle takene i Kvalvåg var helt hvite i dag. ‹‹Trelasten›› er nettopp belagt med røde takstein. Til høyre skimtes litt av ‹‹Brennevins-buen››

(7.2.2024)

Måking uten høydeskrekk!

Flate tak må også måkes iblant.

Det gjalt i dag på Storebø der det var flere ‹‹måkere›› på avbildet tak, som nettopp tok et tak med snøen der.. (8.2.2024)

Mest fotogene motiv i Austevoll eller ei. Denne madammen fikk i dag Kong Vinters maske snødd på seg..

(7.2.2024)

Ikke rart det knekker iblant

Dem som de siste dager har fartet litt rundt om i kommunen, har selvfølgelig lagt merke til all snøen som har kladdet seg på trærne langs veiene, og selvsagt overalt ellers der synet ikke rekker. Ved forrige korsvei kort tid tilbake falt det like mye snø, men den blåste av i den sterke vinden. Nå er det tildels rolig og snøen nå er våtere og klebrigere. Men det er håp for alle greiner denne gang også, for søndag skal det igjen blåse - om enn ikke stiv kuling - så  sikkert nok til å føyse av den aller tyngste børen skogen nå bærer. (8.2.2024)

Hvitt på hvitt i mørke natten

Kirken lyser opp med sin hvite fasase midt på svarte natten. Samme med taket - for anledningen prydet med hvitt nedbør.

(8.2.2024)

Tre båter av plast, med snø

Dette får bli siste vinterbilde for denne gang.

(8.2.2024)

Veiskilt, ikke bilskilt..

Nummerskilt på kjøretøy skal alltid være godt leselig. Det gjelder ikke for skilt som skal lede de samme kjøretøy til målet sitt..

(7.2.2024)