Så er den så godt som 100 % ferdigbygget, broen i Bekkjarvik som lar folk og fe komme tørrskodd til den pittelille holmen der. Med detaljrikdom og faglig standard på høyt nivå har folkene i Bekkjarvik Eiendom ikke bare  fremskaffet en usedvalig flott iøynefallende bro, men også et fotomotiv for nærmest evig tid!

(21.6.2024)

Oppdatert søndag 7.7.2024

6 fotoreportasjer..

Til forsiden austevollnytt.noAustfront.htmlAustfront.htmlshapeimage_1_link_0

Kjent og kjært fergeleie?

Et kjent og kjært (?) fergeleie kan når forholdene tillater det fremstå som rene solskinnsarenaen. Så også denne dag da pollerten ytterst på kaien ble arkivert via et telefonkamera..

(26.7.2024)

Prisverdig brobygging

Gode busser - anonymt på landet..

3 eldre busser, nærmest for veteraner å regne, dukket plutselig opp på en planert tomt ved Bekkjarvikvegen forleden dag.

Austevollnytt rakk ikke mer enn å knipse litt, for neste dag var dem alle kjørt sin vei. Da hadde vi håpet noen var tilstede som kunne fortelle litt om seansen, men den gang ei..

(20.6.2024)

Kråke søker måke..

En D i forstevnen på en båt i Austevoll er nok synonymt med Drønen for de fleste. Og avbildet båt er intet unntak: Drønen Havfiske AS er eier av 70 meter lange ‹‹STOREKNUT››. Her avbildet så sin nærmest faste plass i Torangsvågen.

Selskapet har kun denne båten registrert i Skipsregisteret. Den ble innkjøpt i 2003. Eierselskapet har igjen en rekke aksjonærer, hvorav de aller fleste har en tilknytning i Austevoll kommune.

(22.6.2024)  

En lakseside var på ukjent vis havnet i sjøsettingsrampen inne i havnen på Storebø. Og flere flygende arter kjempet om den samme middagsmaten denne dagen i juni. (14.6.2024)

D i stevnen på ‹‹STOREKNUT››

I hjemmehavn i helgen

Sikker som tanken..

I Rabben produseres ståltanker på løpende bånd. Og dem blir altså pusset og malt til siste sekund. For avbildet seanse fant sted like før denne tanken ble ‹‹sjøsatt›› på en lekter.

Og sikkerheten er som en ser i høysetet - om en legger avbildet sikringstau til grunn..

(21.6.2024)