Oppdatert onsdag 7.2.2024

Kjekt med nysnø, men..

Denne nedsnødde lille varebilen er omtalt flere ganger før. Men her er en liten oppdatering: Etter at bilen kjørte utfor og vel så det i Birkelandsvegen, er det blitt klart at den ble stjålet i Oslo. Kjørt til Austevoll av en ansatt på kommunens største arbeidsplass, hvorpå den relativt nyansatte dermed skal ha blitt avskjediget uten nåde!

(7.2.2024)

Stjålet røverbil parkert!

Sjåføren på dette kjøretøyet legger skylden på brøytebilen etter utforkjøringen i formiddag: Han mener brøyting enkelte steder medfører at veibanen blir speilglatt.

For å dra frem denne melkebilen kreves større krefter enn hva en rår over i Austevoll. Dermed må redningsbil komme fra Bergen..

Hendelsen skjedde i bakken før en kommer ned til Loddo-avkjørselen.

(7.2.2024)

Melkebil i grøften..

Fint inntrykk å ta med på turen..

Til forsiden Austevollnytt.noAustfront.htmlAustfront.htmlshapeimage_1_link_0

Alltid brøytet her..

Dette fortauspartiet er så godt som alltid nybrøytet og fint. Og godt er det. For bakom fortauet er inngangen til kommune-administrasjonen. Så om noen mener denne etat ikke gjør hva dem kan for å holde kommunale veier og fortau fri for is og snø, så er iallefall det ikke tilfelle der gjengen som styrer kommunen selv holder hus..

(7.2.2024)

Gled i dyp grøft skult av snøen..

I bakken ned til Bekkjarvik gled denne bilen i dag formiddag litt for langt ut i veikanten. Og der var det mye snø, og enda dypere grøftekanter skult av nettopp snøen som falt i natt!

Det hele skjedde i møte med en større lastebil.

Eieren avslo vår hjelp til å bli dradd ut i veibanen fordi han fryktet det var kommet skade på undersiden av bilen sin. Men bilberger skulle allerede være på vei..

(7.2.2024)

Nok en furu i veibanen!

Mye våt snø har tatt livet av nok en furugrein denne vinteren.

Her ved Otterå ligger kvisten langs veibanen.

Og på innfelt foto kan en se hvor nåletreet er knekt..

(7.2.2024)

Julestemning i februar..

Tid for strømstøtte

I krysset ved avkjørselen til blant annet Havforsknings-instituttet beror dette som kan se ut som et virvar av strømkabler.

I dag formiddag påhengt mengder med snø som får en til å tenke på overledning der oppe mellom isolatorene.

Dem skal vistnok sørge for at dette ikke skjer - så lenge  fuktigheten ikke overstiger et visst nivå.. Om så inntreffer hjelper ikke strømstøtte når det finnes null volt  inn i huset ditt!

(7.2.2024)