6.3.24.html

Oppdatert mandag 1.4.2024

Ingen aprilspøk i dag?

Feiret påske i tom trailer!

Til forsiden Austevollnytt.noAustfront.htmlAustfront.htmlshapeimage_4_link_0

Alle de ansatte i produksjonen på laksefabrikken til Lerøy Austevoll kan ta fri fra jobben i morgen tirsdag. Arsaken er å gi et plaster på såret for det dårlige været i årets påske - med lite eller ingen sol. Etter hva Austevollnytt forstår vil ledelsen - for å avhjelpe fridagen -  selv ta et tak i produksjonen. (1.4. 2024)

Foto: Knipset i solskinn på moloen i Bekkjarvik - like før årets påske!

Avbildet kjøretøy ble værende ved laksepakkeriet på Storebø gjennom hele påskehelgen. Årsak: Ingen fisk å hente!

Om formiddagen påskeaften var det full filetproduksjon - og dermed ventende trailere på parkeringsplassen utenfor lokalene til Lerøy Austevoll AS. 

Men en ankommet laksebåt leverte rett og slett mindre fisk enn forespeilet, hvilket resulterte i at en av trailerne ikke fikk en eneste filet ombord. Det digre kjøretøyet med en utenlandsk sjåfør, ble stående natten over. Da vi fotograferte om ettermiddagen dagen etterpå ville ikke sjåføren - som lå å vilte i førerhuset - fortelle noe om situasjonen. Dog ble både han og traileren stående på Storebø ytterligere en natt! 

Hva som skjedde med bil og sjåfør utover på mandag 2. påskedag er ikke kjent - i skrivende stund.. (31.3.2024)

Får fri for å nyte solen!

I Veivågen i Bekkjarvik retning Rabben er det akkurat nå kommet en enebolig til salgs for 4,8 millioner kroner med gedigen tomt, inkludert nøst. Det som tidligere har vært et småbruk selges nå med en bolig oppført i 1966 med bruttoareal på 252 m2. Bildene viser skjermdump fra salgsannonsen. (31.3.2024)

Bolig + 50 mål og nøst for 5 millioner!